De missie van Fanatix is om mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder te helpen de hoge druk van de hedendaagse maatschappij aan te kunnen, en ze te leren hoe zij sterker kunnen worden op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

 

Steeds meer mensen hebben naast het drukke gezinsleven, met of zonder kinderen, ook nog een baan of studie en soms zelfs beiden.

Hierdoor is er steeds minder tijd voor ontspanning (hobby’s, sport enz.) en persoonlijke ruimte waardoor klachten zoals vermoeidheid, overgewicht of ondergewicht, burn-out, depressies en blessures op de loer liggen.

Dit terwijl de gezondheid toch het meest kostbare is wat een mens bezit, weten veel mensen niet hoe zij zichzelf kunnen helpen om een betere versie van zichzelf (terug) te vinden.

 

Door middel van fysieke en mentale coaching, progressieve trainingen gericht op kracht en de juiste adviezen over gezonde en energierijke voeding, kan het zelfvertrouwen en de persoonlijkheid van een persoon groeien wat er voor zorgt dat zij energierijker de dag doorkomen en zich mooier, sterker en fitter voelt, wat hij/zij tevens uitstraalt.

Mijn doel is om mijn tools zo in te zetten dat zij leren om zo snel mogelijk zelf aan de slag te kunnen met de geleerde vaardigheden, en hiermee sterker dan ooit door het leven te gaan.

 

Voor meer informatie ben ik bereikbaar per telefoon, e-mail of whatsapp

E-mail: info@fanatix-pt.nl 

Telefoon/whatsapp: 0634467706

Klik op de knop hieronder voor direct contact via whatsapp